Maar dat is niet alles. Hieronder vind je het beste van v2.0 in een notendop:

Leagues Tables
Echte voetbalfans staan steeds als één man achter hun team. Wil je meteen weten hoe je favoriete clubs het doen in de Primera Division, Premier League, Champions League of een van de andere 12 grote, Europese voetbalcompetities? Voeg dan League Tables toe aan het Dashboard voor een snelle blik op de nieuwste resultaten en komende wedstrijden!

Kalender
Raadpleeg de kalender om te zien welke wedstrijden er vandaag, deze week en deze maand op het programma staan. De zoekfilter op je favoriete teams maakt het nog gemakkelijker om de livescores te volgen.

Livescore
Inderdaad. Je kunt nu op de speciale “Live Now”-knop drukken en alle beschikbare livewedstrijden op de voet volgen. Als de bal tegen de netten gaat, laten we je zelfs weten wie de assist heeft gegeven! En -euh- we hebben het zelf getest. P.S.: deze app is snel, zelfs sneller dan de meeste van de andere livescore apps waar binnenkort niemand nog over spreekt. Je moet het zien om het te geloven.

Zoeken
Er werd een efficiënte zoekmotor op teams, competities en spelers geïntegreerd. Vind nu in slechts enkele seconden je favoriete voetbalsterren! Ontdek in slechts enkele seconden die topscorer!

De meest volledige livescore app op de markt
Spelerprofielen werden gepimpt met héél wat gedetailleerde statistieken van het huidige seizoen. Je kunt alle nationale en internationale resultaten van je favoriete spelers opzoeken. Als je ze niet vindt, dat betekent dat dat ze niet op de markt verkrijgbaar zijn (of toch niet tegen een aanvaardbare prijs).