Major Millions maakt gebruik van medailles, uniformpetten, tanks, oorlogsschepen, een topsecret enveloppe, een verrekijker en vliegtuigsymbolen waarmee je een winnende combinatie moet samenstellen om tot 1.000x je lijninzet te winnen. Het Major Millions Progressive icoon is het wild symbool van het spel. Wanneer het wild symbool in een winlijn verschijnt, verdrievoudigt de uitbetaling. Het met goud en diamanten versierde scatter symbool helpt om je winsten tot 50x te vergroten.

Maar als je je oog hebt laten vallen op die vette, progressieve jackpot, dan moet je vooral uitkijken naar de Major Millions Progressive symbolen… als je er 5 op de 15e winlijn hebt, komt de progressieve jackpot jouw kant op!!!

Van alle slots online trekken progressieve jackpots veel aandacht. Wie wil er immers niet emmers vol geld winnen? Maar Major Millions is absoluut perfect om te spelen op de hedendaagse, responsieve mobiele toestellen. Een veeg over het aanraakscherm tovert de uitbetalingstabel van het spel tevoorschijn, terwijl je met dezelfde beweging in de andere richting de klank kan aan- en uitzetten en de snelle spinfunctie kunt instellen. De eenvoudige, maar komische graphics en niet-storende geluiden maken deze mobiele slot perfect om wat discreet te gamen onderweg!