Van alle slots online van Unibet is deze een van de eenvoudigste en aantrekkelijkste, waarmee je toch grote hoeveelheden geld kunt winnen. Het spel heeft 3 rollen en slechts 5 winlijnen, maar ook heel weinig symbolen, waardoor je een goede kans maakt om wat van dat Ierse goud te verdienen!

In deze mobiele casinogame moet je een winnende combinatie samenstellen met 1, 2 en 3 bronzen, zilveren en gouden staven, de Ier, klavertjes vier en potten goud voor uitbetalingen tot 5.000x je lijninzet! De potten goud zijn ook de wild symbolen van deze mobiele slot, en als een pot goud in een winnende combinatie verschijnt, dan wordt je winst met 5 vermenigvuldigd. Heb je 2 potten goud in een winnende combinatie, dan win je 25x het normale bedrag! De klavertjes vier zijn de scatter symbolen en verhogen de gewonnen bedragen per winlijn nog meer.

Veel kleurrijker dan in deze game kunnen slots online niet worden, met de felgroene en gele omtrek, blauwe lucht en regenboog op de achtergrond en de immer vrolijke Ier. Dit spel zal gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren tijdens vervelende bus- of treinritten, alleen al door de kleurrijke graphics en simplistische geluiden. Dus waag je kans op deze mobiele slot!