Bij het opstarten van de game word je begroet door de lachende gezichten van hyacinten, zonnebloemen, anjers en rozen. De J, Q, K en A-symbolen helpen je om op een van de 30 winlijnen van deze mobiele casinogame een winnende combinatie samen te stellen. De bloemen kunnen als enkele of dubbele symbolen verschijnen, je kunt dus maximaal 10 dezelfde symbolen op 1 lijn hebben. Met een winnende combinatie van kleurrijke bloemen kun je tot 2.000x je lijninzet verdienen!

De stralende zon is in deze mobiele slot het wild symbool dat je helpt om winnende lijnen samen te stellen, maar dat je ook beloont met vermenigvuldigers van maximaal 5.000x je lijninzet!

De schattige en donzige wolkjes zijn de gratis spin symbolen van deze mobiele slot. Als er 4 of meer op de rollen verschijnen, worden er maximaal 30 gratis spins geactiveerd met vermenigvuldigers die tot 10x je inzet vergroten. Tijdens de gratis spins kunnen ook extra gratis spins worden gewonnen, worden alle winsten verdrievoudigd en er verschijnen extra wild symbolen die zich al stapelend op de rollen gaan plaatsen waardoor je nog meer winst kunt maken!